fbpx
Home Rreth nesh

Rreth nesh

by Autorja

ebukura.com është portal i pavarur në gjuhën shqipe, i cili është themeluar të ketë qasje tek të gjitha moshat e gjinisë femërore pa marrë parasyshë moshën fenë apo racën. Synimi kryesorë i ”ebukura” është të ndikoj pozitivisht në fuqizimin e femrës dhe informimin e tyre rreth të rejave në kategorinë e bukurisë dhe kujdesit personal.

ebukuracontact@gmail.com

Prishtinë, Kosovë.